Het fietsatelier

Fietsatelier van Mister Vélo

Atelier Mister Vélo is gevestigd aan de Peizerweg 97 in Groningen. Hier werken wij aan vintage racefietsen en bouwen wij nieuwe fietsen gemaakt van gerecycled materiaal. Dit doen wij geheel op maat. Of het nu gaat om de voorkeur voor een speciale kleur, de perfecte afwerking of een specifieke groep set; wij bouwen het voor je! Daarnaast repareren we racefietsen voor onze klanten. Vintage racefietsen maar ook nieuwe racefietsen geven wij in ons atelier een onderhoudsbeurt.

De klanten die ons atelier bezoeken, zijn net als wij, liefhebbers van staal. Verzamelaars maar ook (internationale) studenten behoren tot de doelgroep. Daarnaast komen er klanten die op zoek zijn naar iets bijzonders. Dat wil zeggen: een professioneel onderhouden (vintage) racefiets die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een fiets in mooie (originele) staat en een die weer jaren, zonder problemen, de weg op kan. “Een vintage  racefiets met karakter!”.

We hebben een mooie voorraad vintage (race)fietsen. En met regelmaat ook aluminium racefietsen in het assortiment. Verder vind je bij ons een aantal fietsen uit onze customserie. Deze showmodellen zijn voor de verkoop, maar dienen met name ter inspiratie. Op basis hiervan kunnen wij jouw custom fiets samenstellen en bouwen.

 
Hoe vind je jouw droomfiets

Omdat het vinden van de juiste fiets maatwerk is, adviseren we altijd om langs te komen aan de Peizerweg. Hier helpen we je graag een goede keuze te maken. De mogelijkheden zijn groot en deze bespreken we graag met je.

Fietsen op een goede fiets met de juiste framemaat is van groot belang. Niets is vervelender of slechter voor je houding en knieën dan een te kleine of te grote fiets. We geven daarom het juiste advies. Graag begeleiden we jou je ideale racefiets samen te stellen. Geheel naar jouw wens en op de juiste manier door ons opgebouwd.

Naast complete fietsen verkopen we frames, onderdelen en accessoires. Genoeg om je eigen project mee te starten.

Kom gerust eens langs om jouw fietswensen met ons te delen.

Gazelle Champion Mondial

in process

Frame sets

projects from scratch

Specialties

italian brands

Collection

racing bikes in stock

Reparatie? Wij halen je fiets!
× chat